Ove Carlsson har jobbat som Naprapat sedan 1997 efter att ha gått sin utbildning vid Göteborgs Gymnastiska Institut, Naprapathögskolan i Stockholm och Idrottsmedicin steg 1, 2 och 3.

Han bedriver sin verksamhet  i Vara och på Lundsbrunn Resort & SPA. Han har tidigare även haft mottagning i Skara, Lidköping, Vårgårda, Grästorp och Skövde och arbetat på Alingsås Naprapatklinik.

Förutom egen medverkan i bl.a. fotboll, tennis och ishockey så har han utövat naprapati inom elitidrotten med lag som Brommapojkarna, Volleybollandslaget, IFK Skövde handboll, Götene IF, Grästorp IK och IF Heimer. Flera lokala idrottsföreningar anlitar Ove som naprapat och rådgivare vid idrottsskador.

Forskning har visat att Din ryggradsfunktion påverkar sättet Din hjärna fungerar. Om Din ryggrad inte rör sig på ett korrekt sätt kan det vara svårare för hjärnan att på ett exakt sätt uppfatta vad som pågår i kroppen.

Stötvåg

Istället för cortisoninjektion behandlar jag med stötvåg för ett långvarigt resultat. Med stötvåg behandlar jag bl.a.
  • hälsporre
  • tennisarmbåge, golfarmbåge
  • axlar t.ex. kalkaxel och frozen shoulder
  • löparknä, hopparknä
  • hälsenesmärta
  • trochanterit
  • stela muskler

Vanliga åkommor

När ska du vända dig till en naprapat?

Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär.

Lider Du av bl.a. problem med nacke, axlar, huvudvärk, ischias hälsporre, tennisarm eller smärtande höfter och ländrygg. Då ska Du vända Dig till expertisen Naprapaten kan erbjuda. Har Du problem som inte finns med här, kontaktar Du Ove för att få rådgivning.

Rulla till toppen