Naprapat Ove Carlsson

Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i hela det neuromuskuloskeletala systemet.
Ove Carlsson
Naprapat

Ove Carlsson har jobbat som Naprapat sedan 1997 efter att ha gått sin utbildning vid Göteborgs Gymnastiska Institut, Naprapathögskolan i Stockholm och Idrottsmedicin steg 1, 2 och 3.

Han bedriver sin verksamhet  i Vara och på Lundsbrunn Resort & SPA. Han har tidigare även haft mottagning i Skara, Lidköping, Vårgårda, Grästorp och Skövde och arbetat på Alingsås Naprapatklinik.

naprapati

Förutom egen medverkan i bl.a. fotboll, tennis och ishockey så har han utövat naprapati inom elitidrotten med lag som Brommapojkarna, Volleybollandslaget, IFK Skövde handboll, Götene IF, Grästorp IK och IF Heimer. Flera lokala idrottsföreningar anlitar Ove som naprapat och rådgivare vid idrottsskador.

Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär. Här följer några exempel på vad naprapater åtgärdar. Om du har besvär som inte finns med här, kontakta Ove så får du information om vilken hjälp du kan få.

Stötvåg

Istället för cortisoninjektion behandlar jag med stötvåg för ett långvarigt resultat. Med stötvåg behandlar jag bl.a.
  • hälsporre
  • tennisarmbåge, golfarmbåge
  • axlar t.ex. kalkaxel och frozen shoulder
  • löparknä, hopparknä
  • hälsenesmärta
  • trochanterit
  • stela muskler

Vanliga åkommor

När ska du vända dig till en naprapat?

Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär. Här följer några få exempel på vad naprapater åtgärdar (om du har besvär som inte finns med här hör du bara av dig till naprapat Ove så informerar vi om vilken hjälp du kan få).

Rulla till toppen