Sensitiv

När du behöver extra omvårdnad.

Är du bröstopererad eller går under behandling? Då har vi en del artiklar som underlättar. Snygga och extra mjuka huvudbonader och sjalar för alla tillfällen som inte skaver om man inte har hår eller bara vill ha en skön mössa. Att bära bröstprotes innebär inte att man måste avstå från snygga underkläder, vi har mjuka sådana när man vill göra sig extra fin. Skulderskydd i silikon är ett bra tips om axelband skaver på ömtålig hud.

Efter tuffa behandlingar och medicinering blir huden skör och tunn. Med hudvård från växtriket utan kemikaliska tillsatser ger man huden näring och möjlighet att återuppbyggas. I Maria Åkerbergs sortiment finns allt man behöver för rengöring och eftervård. Välkommen in till butiken för rådgivning med hudterapeut vad som passar dig bäst.
Under sjukdomsperioden är det extra viktigt att unna sig avslappnade behandlingar. Vi rekommenderar ansiktsbehandling, lymfdränage och massage för att få beröring och hjälpa kroppen att må så bra som möjligt. Välkommen att fråga vår personal om råd vad som kan passa Dig.

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information