Mamma & Baby

Ge dig och din bebis den bästa starten

I vår mamma&baby avdelning försöker vi ge verktyg till en bättre start för det nya livet. Tänk på vad du lägger på din och bebisens hud och var rädd om miljön som det nya livet ska ärva efter oss. Välj hudvård som inte frestar på organ och miljö. Välj svensktillverkat eller företag som gör allt de kan för att belasta miljön så lite som möjligt, och allra helst ekologiskt. Vi har barnkläder tillverkade av ekologisk bomull. Flera av plaggen är försedda med praktiska lösningar som underlättar klädbytena. I sortimentet finns amnings-BH, gravidtrosor  och tunikor som passar gravida eller nyblivna mammor. Det finns hjälpmedel som avlastar tung mage.
Välkommen in till vår butik och titta på vårt sortiment, eller klicka här för att titta in i vårt skyltfönster på webben.

Väntabarn-mys

Går du i väntans tider? Då är detta något för dig. En speciell olja som motverkar bristningar masseras mycket lätt in på magen. Därefter följer en avslappnande ansiktsbehandling med massage på armar och händer. Trötta fötter får en härlig inpackning.
Du kan när som helst, beroende på hur Du mår, under graviditeten unna dig denna behandling. Du kan själv följa upp behandlingen hemma.
Hos oss kan du också få massage av utbildad personal speciellt för gravida.
Läs om våra MÅ Gott-behandlingar här.

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information