Klädkammaren

Vill du ha sexiga, bekväma, praktiska, prisvärda eller exklusiva underkläder som kan shoppas i hemtrevlig miljö med möjlighet att prova i lugn och ro, i stor provhytt, så hoppas vi att du stannar till en stund hos oss.

Minerva fick vintern 2014 äran att förvalta Margareta Mildings kärleksfullt inarbetade verksamhet. I årtionden har hon försett Vara och dess omnejd med vackra underkläder för alla storlekar.
Vi tänker låta Margaretas anda leva vidare samtidigt som vi sätter vår egen prägel på verksamheten genom att utveckla och bredda sortimentet än mer.

Vår butik är inte så stor så vi kan inte ha alla färger i alla modeller hemma. Tillmötesgående leverantörer gör att vi har tillgång till fullt sortiment genom att kunna beställa hem efter önskemål så du får den färg och modell du vill ha.

Vi åker gärna ut till äldreboenden i Vara kommun med omnejd. Då packar vi vår mobila underklädesbutik med bekväma och praktiska underkläder och nattkläder och installerar oss i en lämplig samlingssal på boendet/dagverksamheten i ett par timmar så man i lugn och ro kan titta på, och prova det vi har med oss. Jobbar du eller har anhörig på ett boende, kontakta oss på 0512-12224 om du är intresserad av detta.

Följ oss gärna på instagram: @minervaunderklader och facebook: Minerva Underkläder

Tjejkväll med flärd

Varje kropp är unik. Upplev känslan att bära rätt underkläder för dig. Välkommen på BH-kväll!
Du och Dina väninnor kan boka en helkväll på Minerva i Vara för att i lugn och ro botanisera bland Bh, trosor, nattkläder och badkläder. Under några trevliga timmar kan ni få hjälp att hitta underkläder som passar kropp och ändamålet de ska bäras på.

Till en kostnad av 100 kronor bjuder vi på tilltugg och något gott att dricka. Under kvällen har man 10% rabatt på hela sitt underklädesköp och vid köp får man ett VIP-kort som berättigar till 10 % rabatt på alla köp av underkläder som görs inom ett halvår.
Kalla in gänget, mammagruppen, väninnorna, släkten eller arbetskamraterna och boka er kväll.

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information