Må Gott

ge bort eller behåll själv

Vi har komponerat några behandlingar som är extra lyxiga och trevliga att ge bort eller bara unna sig det lilla extra. Man kan också komma i grupp om man vill umgås med sina vänner i lugn miljö samtidigt som man får mysiga behandlingar. Vi använder Maria Åkerbergs produkter i alla våra behandlingar.Vi anordnar även en del event. Ibland spontant med tema anpassat efter årstid men även våra after work vid hudvårdsbaren som dyker upp med jämna mellanrum.
Vill man som slutet sällskap bjuda in till after work så ordnar vi gärna kundkvällar med t.ex. hudvård, makeup eller underkläder som tema.

Ompysslad

Perfekt att ge bort till någon som behöver bli ompysslad, Dig själv eller någon annan. I lugn och avslappnad miljö får man här en stunds ”egentid”.
I behandlingen ingår fika och fotbad, avslappningsmassage på axlar, nacke och rygg. En ansiktsbehandling med rengöring, peeling, varm handduk, ansiktsmassage, ansiktsmask och handmassage.
Tid ca 90 min. Pris 900 kr.

Vänta Barn-Mys

Går du i väntans tider? Då är detta något för dig. En speciell olja som motverkar bristningar masseras mycket lätt in på magen. Därefter följer en avslappnande ansiktsbehandling med massage på armar och händer. Trötta fötter får en härlig inpackning.
Du kan när som helst, beroende på hur Du mår, under graviditeten unna dig denna behandling. Du kan själv följa upp behandlingen hemma. Vi säljer Maria Åkerbergs produkter som är anpassade för gravida och den nyfödda babyn.
Tid 60 min. Pris 690 kr.

Må Gott!

Bjud in dina vänner till myskväll. Minervas berömda klassiker som funnits på menyn från starten 1998. Bjud dina vänner på myskväll. Här har ni chansen att umgås samtidigt som ni får en stunds avkoppling. Alla får avslappningsmassage, ansiktsmassage fotbad och enklare förtäring.
Max 6 pers/tillfälle. Pris 900:-/person

Gravidmassage

Låt Din graviditet bli en period utan värk och besvär.
Vår massör Madelene Smok är Diplomerad Gravidmassör hos Behandlingsteam Jon Carrier i Stockholm.
Är Du gravid och har något av följande eller vill minska risken att få…
…Värk i nacke, skuldror, rygg, armar eller ben.
…Svullnader i händer, armar, ben eller fötter.
…Stress.
75 min.Pris: 750 kr

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information