Hudvård

en lycklig själ får man när man ger sig själv kärlek

NYHET, nu ger vi dig lyxigare ansiktsbehandlingar. Förutom vår effektiva Deep Skin Metod där vi behandlar alla hudlagren så har vi nu möjlighet att ta med dig på en Journey of Essence. Det innebär att vi under behandlingens gång jobbar med noga utvalda eteriska oljor för att försätta Dig i total harmoni och avkoppling.

60% av det vi applicerar på kroppen går direkt ut i blodomloppet. Var snäll mot kroppen och de inre organen så är kroppen snäll mot Dig. Därför använder vi 100% ekologisk hudvård, tillverkad i Sverige, i våra behandlingar. Hudvård utan kemiskt framställda ingredienser ger huden en chans att hålla sig frisk. Huden känner biologiskt igen näringen och tar den till sig.

Ansiktsbehandlingar

Med tiden kräver vår hud mer omsorg. Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre. För bästa resultat bör man gå på behandling med 6-8 veckors mellanrum.
Vår leverantör Maria Åkerberg har som avsikt att klä av hemligheter i den här branschen. Maria avslöjar innehåll, ifrågasätter och vill väcka medvetenheten hos konsumenten.
För att få vara en av Maria Åkerbergs återförsäljare måste man vara godkänd terapeut, utbildad i hudsjukdomar och kontinuerligt följa Marias egna grundliga produktutbildningar. Det ger dig som kund en trygghet och framför att vetskap om att Din salong har terapeuter med hög utbildning.
Vi använder produkter från Maria Åkerberg i alla våra behandlingar.

Ansiktsbehandling KLASSISK

Är i basen en traditionell ansiktsbehandling anpassad efter hudtyp och hudproblem. Är det ditt första besök hos oss rekommenderar vi en klassisk ansiktsbehandling, där vi gör en hudanalys för att anpassa behandlingen efter hudtyp. Vi skriver kundkort där din rekommenderade hudvård sparas för fortsatt hemvård. Behandlingen utförs av hudterapeut, vilket ger möjlighet till djuprengöring med portömning. Vår klassiska ansiktsbehandling är extra effektiv eftersom vi jobbar enligt Deep Skin Metoden, dvs. vi jobbar med synergieffekten, att produkterna förstärker varandra och behandlar alla hudens lager. För en effektiv behandling används dubbelrengöring, dubbelpeeling och mulimasking. När vissa produkter kombineras kan man höja effekten och uppnå ännu bättre resultat. Detta är möjligt då vi jobbar med produkter från växtriket, de enda ingredienserna som kan ge 100% näring. Ansiktsmassage är en viktig del i behandlingen, där använder vi oss av trestegs-metoden som tack vare produkternas formula når alla hudlagren.
Rengöring, peeling, varm handduk, djuprengöring med portömning, brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktskräm. Produkter anpassas efter hudtyp för maximal effekt.
75 min. Pris 750 kr

PURE CELL Treatment

Vår absoluta bästa och lyxigaste behandling för alla hudtyper! En stund med total avkoppling. Förutom PURE CELL-behandling ingår hand & arm-massage.
För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr. Läs mer om stamceller här
Tid ca 60 min Pris: 1495 kr.

Ansiktsbehandling KLASSISK c/o PURE CELL

Här kombinerar vi en PURE CELL Treatment med Ansiktsbehandling KLASSISK.
90 min. Pris 1895 kr

Ansiktsbehandling SPA

Behandling för alla hudtyper om man vill ha ansiktsvård utan portömning. Behandlingen anpassas efter hudtyp och ger huden energi, förbättrar hudens lyster och spänst samt verkar renande.
Rengöring och peeling, ansiktsmassage med deep skin-metoden och produkter anpassad efter hudtyp, ansiktsmask och avslutande ansiktskräm.
50 min. Pris: 590 kr
Önskar brynform, brynfärg eller fransfärg går det bra att välja ur vår plusmeny. Klicka här för prisuppgifter.
OBS! För ansiktsbehandling med portömning, välj ansiktsbehandling KLASSISK.

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information