Friskvård

Låt Minerva inspirera till den känsla du vill ha

Dagens stress och enformiga arbeten gör att många av oss får besvär med axlar, rygg och nacke. Några står hela dagarna på hårda golv som leder till trötta tunga ben medan andra jobbar med armarna i samma rörelse timmar i sträck. Vilket muskelbesvär Du än lider av så kan Du förebygga, eller lindra genom regelbunden massage.

KLASSISK massage

Klassisk massage är en djupgående individuell behandling som gör spända muskler mjuka och elastiska. En spänd muskel ger begränsad rörlighet som kan leda till felställningar och senare smärta och stelhet.
Massage stärker immunförsvaret genom ökad lymfcirkulation. Beröringen frigör lugn och ro hormonet oxytocin som bland annat minskar halten av stresshormoner och ger en djupare och lugnare andning. Massage ökar även genomblödningen i musklerna och för bort slaggprodukter ur kroppen.
Vad kan massage hjälpa mot?
Trötta, stela muskler samt träningsvärk. Massage motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnaden och ökar rörligheten i mjukdelar. Sömnen förbättras samt ger kroppen en förbättrad förmåga att slappna av.
När ska man gå på massage?
Gå på massage i behandlande, avslappnande och förebyggande syfte.
Om Du har ett stillasittande eller monotont arbete. Om Du tränar mycket kan det vara bra att ge musklerna avslappning.

Tid. 30 min. Pris: 450 kr
Tid. 40 min. Pris: 550 kr
Tid. 60 min. Pris: 650 kr
Tid. 80 min. Pris: 850 kr

Vi använder produkter från Maria Åkerberg i alla våra behandlingar, svensktillverkade och ekologiska.

Personalvård ligger i många företags policy i dag. Det finns flera satt att utöva friskvård som är avdragsgillt. Skatteverkets regler för det kan du läsa på www.skatteverket.se
Hos oss kan du få avdragsgill friskvård utan att skriva avtal eller binda dig till oss på något sätt. Du använder helt enkelt det betalningssätt din arbetsgivare vill. Kontantbetalning, faktura, swish eller mot andra friskvårdslösningar som t.ex. friskvårdskuponger eller ActiWay. Har ditt företag någon annan friskvårdslösning, kontakta oss så ansluter vi oss till det systemet eller anpassar oss i den mån det är möjligt.
Vi är idag anslutna till
friskvardskuponger-1
actiwayhem

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information