Mitt Lilla SPA

Låt de små få mysa i egna SPA-behandlingar

Att få känns sig omhändertagen och insvept i flärd och lyx har smittat av sig till våra barn.
Eftersom vi jobbar med ekologiska produkter från Maria Åkerberg så har vi möjlighet att även behandla barn. Vi har komponerat några minibehandlingar som är anpassade för de små som är under 11-12 år.

Alla produkter som barnen kommer att få på sin hud är helt ekologiska, utan silikoner, mineraloljor och kemiskt framställda konserveringsämnen. Eftersom barns organ, som ska ta hand om det de äter och vi applicerar på deras hud, inte är fullt utvecklade som hos en vuxens så är det viktigt att tänka på vad man använder på deras ömtåliga hud.
På Minerva jobbar vi med svensktillverkade, 100% ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Ansiktsbehandling – mitt lilla SPA

I en ansiktsbehandling blir lilla jag inbäddad i handdukar och filt. Jag ligger gott på en bänk och känner lugnet svepa om mig. Lugn musik spelas i högtalarna. Behandlingen börjar med en rengöring i ansiktet. Jag får en varm handduk över ansiktet med hål över näsan så jag får luft. Värmen gör mig dåsig så jag kan slappna av.
Efter en stund tas handduken bort och jag får en lugn och mjuk ansiktsmassage. Ansiktsmassagen kan göra mig trött så att jag somnar. Det är skönt att somna och drömma mig bort en stund. Om jag inte somnar är det skönt att bara ligga och slappna av.
När ansiktsmassagen är färdig masseras en svalkande ansiktsmask i på ansiktet. Det doftar gott och det är skönt att ”göra ingenting”. Efter en stund tas ansiktsmasken bort med varma pads och jag får en mjuk ansiktslotion som avslutning av behandlingen.
När ansiktsbehandlingen är färdig får jag långsamt komma tillbaka till verkligheten och fortsätta känna lugnet i kroppen resten av dagen.

30 min. 300:-

Massage – mitt lilla SPA

I en massage blir lilla jag inbäddad i handduk och filt. Jag ligger gott på en bänk och känner lugnet svepa om mig. Lugn musik spelas i högtalarna. Jag ligger på mage och får massage på ryggen, axlarna och nacken. Massagen gör mig lugna och avslappnad i musklerna.Kanske somnar jag, kanske ligger jag och tänker på något jag tycker om. Det är mysigt och efter behandlingen är jag mjuk i musklerna.

20 min. Pris 300:-

Telefon: 0512-12224
Mail: info@minervavara.se

För tidsbokning och information