Manikyr mitt lilla SPA

Handvård för små

I en manikyr får lilla jag sitta på en stol. Lugn musik spelas i högtalarna.

Behandlingen börjar med en handpeeling sedan filas naglarna. Efter det får jag en skön avslappnande handmassage som följs av en handinpackning med varma handdukar. Värmen gör mig lite dåsig så jag kan slappna av.

30 min. Pris 300:-

 

Alla produkter som barnen kommer att få på sin hud är helt ekologiska, utan silikoner, mineraloljor och kemiskt framställda konserveringsämnen. Eftersom barns organ, som ska ta hand om det de äter och vi applicerar på deras hud, inte är fullt utvecklade som hos en vuxens så är det viktigt att tänka på vad man använder på deras ömtåliga hud.

På Minerva jobbar vi med svensktillverkade, 100% ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Notera även de ljuvliga bilderna som är hämtade ur Kreativ Insikts inspirationskort för barn.

För tidsbokning och information ring: 0512-12224
eller maila oss på info@minervavara.se