Att tänja sina gränser och ha stark tro på att allt är möjligt… ja, det får nog bli ”MITT 2014”.

Jag vill börja med att avsluta detta år med ett stort TACK, till de som, genom åren, inte trott på mig och tycker att jag går till min lekstuga varje dag och leker och undrar när jag ska skaffa mig ett jobb. Tack vare dem så är jag precis där jag vill vara idag och just nått ett av mina stora delmål i livet, hittills det största jag gjort. En filial till MINERVA!
Jag vill INTE uppmana till missunnsamhet för att få någon att nå sina mål, vad jag vill berätta är att man bevisligen klarar mer än andra och man själv tror.
Om det arbetet jag utför anses vara en lekstuga så är det en fantastisk förmån att få gå till ett jobb som är lika roligt som en lek!

Förra året avslutade jag med att skriva i bloggen ”-att säkert kommer fler saker att hända som överraskar både er och oss”. Inte anade jag då i sådan omfattning. Ett tillskott i behandingsmenyn hade jag tänkt mig. Men så väcks en gammal dröm till liv över ett glas vin.
Inom loppet av en månad är vi med lokal och beslutet är taget, VI KÖR! Ett Minerva håller just i skrivande stund på att byggas upp i Vårgårda. Lagom till alla hjärtans dag, med start 4 februari inviger vi på Kungsgatan 35 i dagarna tre. Inte många veckor efter Minerva i Vara fyller 17 år!
Mitt i förberedelserna inför invigningen i Vårgårda utökar vi överraskande vårt sortiment med underkläder och det redan späckade schemat får verkligen tänja på sina gränser. Jag kunde inte ana att man kan trolla fram extra timmar på dygnet, med den sista månaden har det faktiskt gått! *MINERVA underkläder* är alldeles nyfödd.

Ingen verksamhet kan överleva utan driv av en motor som behöver energi och hästkrafter för att fungera. Det får jag av en mängd människor i min sfär. Bland annat av medarbetare och kollegor till Minerva. Jag har turen att få jobba med änglar som gör Minerva till precis som jag vill att hon ska vara. Trevlig, ödmjuk och varm, som en famn att vila i.
När jag inte är i min lekstuga och leker så samlar jag energi i mitt hem med de som bor där och de som jag umgås med utanför hemmet.

Gott nytt år med god hälsa och frid. Jag välkomnar jag dig 2015 och väntar med spänning på vad du ska överraska mig med nästa gång.
Tack mamma och pappa för att ni gav mig livet.
/Cecilia