Utorkande kranvatten och torr vinterluft. Klådan verkar vara olidlig. Men det fixar vi till med Maria Åkerbergs produkter.

Vi har experimenterat på den här mansryggen och kommit fram till att detta är bästa motmedlet mot den plågsamma torrklådan som tycks drabba en hel del män, och såklart kvinnor också.

Skrubba ordentligt med Salt Scrub en gång i veckan. Skrubben lämnar kvar en oljig hinna som återfuktar huden. Det är viktigt att peela huden regelbundet så gammal hud och torrflagor försvinner så kroppsoljor och lotions lätt kan tränga in i huden.

Använd Bath & Shower Oil till den dagliga duschen. Fukta först hela kroppen och massera sedan in oljan. Skölj av precis som vanligt. Skillnaden är nu att du redan när du kliver ur duschen har gett huden en rejäl omgång fukt som lämnas kvar på kroppen.

 

Om inte detta känns tillräckligt så massera in Royal Body Oil på rygg, och för all del över hela kroppen. Blanda valfri Body Lotion med någon av kroppsbalmerna och applicera ovanpå Royal Body Oil.

Passa gärna på att massera varandras rygg och axlar när Royal Body Oil appliceras. Dess doft av patchouli är förförande.
Vad passar bättre när det nalkas alla hjärtans dag?