Ben, senor, muskler och ligament omslutet av hud. Det är vad som ska bära oss fram genom livet.
Denna samling borde behandlas som konungar och drottningar.
Idag ska mina förflyttningsmedel få känna på hur det är att vara en ”royal”
MARIA ÅKERBERG har en trevlig samling fotvårdsprodukter som bör finnas i var man och kvinnas badrumsskåp.
Jag kommer kort beskriva alla produkterna men du väljer såklart de produkter du är i behov av.

Gör det enkelt för dig, men lyxa gärna till det genom att skapa lite myskänsla där du ska utföra din hyllning till dina fötter. Släck ner och tänd levande ljus. Har du sambo eller familj, passa på att göra det tillsammans så har du automatiskt hjälp med massagen.

Tappa upp varmt vatten i en balja eller i två tåliga plastpåsar. Tillsätt Foot Bath som innehåller uppmjukande ingredienser.
Efter fotbadet, ge fötterna en ordentlig omgång med peeling.

Salt Scrub Energy är helt underbar att peela fötterna med. Det pirrar och känslan av lätthet i foten är ljuvlig. Skrubba lite extra på hälen och där det finns förhårdnader. Salt Scrub lämnar kvar en oljig hinna som återfuktar dina fötter.
Låt helst någon annan massera dina fötter. Men om ingen har lust får du göra det själv. Foot Cream håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader om du använder den regelbundet. Massera gärna in krämen ända upp till knät. Ska du massera länge, blanda krämen med Body & Massage Oil Cypress som lindrar stela och ömma ben.

Är du supertorr så använder du Foot Balm. Blanda ut Balmen med Foot Cream för att lättare kunna applicera. Har du torrsprickor på hälarna applicerar du Foot Balm partiellt för att ”limma” ihop sprickorna.

Om du känner dig svullen och varm om fötterna så kan du göra en inpackning med Calming Gel som också hjälper vid lättare åderbrock eller om du lätt får kramp i vaderna. Konsistensen är så bra, så har du ett par tunna nylonstrumpor kan du smörja gelen ovanpå strumpan utan att det blir kladdigt. Gelen är också bra att ha med i hanbagaget om du ska flyga långt då ben och fötter kan svullna av tryck och stillasittande.

Special For Feet är en liten hjälpare om du har sköra naglar eller nagelband. Massera in så ofta du kan. Oljan innehåller också Tee Tree som är bakteriedödande och svamphämmande. Smörj in flera gånger om dagen för bästa resultat. Prova även på herpesblåsor och vårtor!

Foot Deo Spray är för dig som vill ha väldoftande fötter. Geranium och enbär blir en ljuvlig doftkombination som håller länge. Går bra att spraya i skorna också.

Alla måste unna sig ett fotbad ibland! Du KAN skrapa ihop lite tid om du bara prioriterar det som är viktigast, nämligen DIG SJÄLV.