Efter en tre dagar lång vistelse i Frillesås några mil söder om Göteborg har min hjärna arbetat febrilt för att komma på hur jag på bästa sätt ska kunna nå ut med budskapet som Maria Åkerberg förmedlade till mig och de andra som var där.
Sällan blir jag särskilt upphetsad av en produkt av något slag men efter att träffat en rad underbara människor som vill ta ett steg in i framtiden så kan jag inte annat än att ryckas med i deras entusiasm.

Ekologisk hudvård. Hudvård som värnar om både hud och natur.

Jag länkar till Dermanord – Maria Åkerbergs hemsida där de på bästa sätt förklarar anledningen till att tänka ett steg längre än vi har gjort de senaste i hudvårdsbranschen.
http://www.dermanord.se

Maria Åkerberg är både som person och varumärke en kvinna att se upp till. Hennes otroliga kamp mot jättarna är förmodligen svår att vinna, men kan hon få en liten del av oss andra att börja tänka på rätt sätt så kan åtminstone vi känna att vi gjorde så gott vi kunde mot oss själva och de som omger oss.

De produkter vi på Minerva valt att jobba med vårdar och stärker din hud långsiktigt och är snälla mot naturen. Jag kommer att skriva mer om Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter och lite annat smått och gott på den här bloggen.

Välkommen till Minervas blogg.