…Och välkommen Zonterapeut Tarja Liedberg till Minervateamet.

 

2014 blir åter ett händelserikt år på Minerva.
Naprapat Ove Carlsson får en sprillans ny mottagning och därmed möjlighet att hitta på nya spännande saker.
Från någon gång i början på året kommer ni att kunna frossa i Maria Åkerbergs hudvårdande make up i vår ”Quick Fix” avdelning.
Vi kommer att introducera ”prins/essa på spa”. Ett ljuvligt födelsedagskalas-alternativ för småfolket.
Och självklart kommer utbudet på Maria Åkerbergs produkter att maxas innan 2014 är slut så att du inte kommer att sakna något ur sortimentet!

 

Jodå, det kommer säker att hända flera saker som överraskar både oss och er, håll er väl uppdaterade så ni inte missar något;)

 

2013 var Minervas 15e år, ett år som varit det mest utvecklande året hittills.
Vi stod vid ett vägskäl hur vi skulle gå vidare och tog beslutet att välja svensk kvalité, ekologiskt, och tänkvärt. Därför valde vi att jobba med leverantörer som levererar från hjärtat. Bl.a. Maria Åkerberg, Kreativ Insikt och vår kära Birgitta Carlsson som håller sina uppskattade diskussionskvällar på Minerva. Vårt val har mottagits positivt av er tusenfalt mer än vi kunde ana. Vi är oerhört glada att ni liksom vi väljer medvetet.

 

Till mina medarbetare på Minerva vill jag tacka för ytterligare ett fantastiskt år med utveckling och glädje, kärlek och en liten nypa sorg. Ett team som gör det så enkelt för mig att älska min arbetsplats.

 

Tack till alla ni som följer oss var helst vi dyker upp. Hoppas vi möter er många gånger i år och många år framöver.

GOD FORTSÄTNING PÅ ETT GOTT LIV.